Referenciáink

Villák

Egy-egy klasszikus eleganciát tükröző, szemet gyönyörködtető kövekkel burkolt homlokzat, az esti fényben hűvösen szikrázó sétaút vagy az idő nyomát magán viselő kőfal a kertben, lépések ezrei által egyedire koptatott lépcsőfokok, díszes kőrács, egyedi formájú mosdókagyló, zuhanytálca vagy konyhapult - a süttői reneszánsz kő univerzálisan alkalmazható külső és belső térben egyaránt, így garanciát jelent arra, hogy otthonunkban egyedi, míves tárgyak vegyenek körül minket a mindennapokban.


Középületek

A süttői reneszánsz kő kiváló tulajdonságainak köszönhetően kiválóan alkalmas egyedi, szemet gyönyörködtető homlokzatok, masszív lábazatok, különleges díszítőkő-burkolatok kialakítására. A kő természetes szépsége számos rangos középület és méltán világhírű szálloda meghatározó arculati eleme Budapesten. Büszkék vagyunk arra, hogy az Országház épületének teljes megújításától a Szent István Bazilika rekonstrukciójáig, a New York palotától a világ egyik legszebb Four Seasons szállodájának otthont adó Gresham-palotáig számos rangos épület kőmunkáit végezhették el a Reneszánsz Zrt. felkészült szakemberei.


Közterek

A természetes kövekkel burkolt közterek ezredéves szépsége Európa számos városában nyújt otthonos vonzerőt az ott élők vagy odaérkezők számára. Az elmúlt évtized számos hazai köztérfelújításának köszönhetően Budapest, Pécs és az ország számos más városa is ilyen időtálló értékekkel gyarapodott. A magas esztétikai és kiváló felhasználási értékű hazai természetes kőburkolatok további két jelentős előnye az is, hogy a lehető legkisebb ökológiai lábnyommal rendelkeznek, mi több, a nem természetes alapanyagokból készült térburkolatokkal szemben ezek a térburkolatok életciklusuk egyetlen szakaszában sem jelentenek semmiféle többletterhelést környezetükre.


Kertek

Minden kert egy darabka ember alkotta táj, melynek szépségét a természetesség adja. Varázsuk épített környezetünk és a természet harmonikus találkozásában, éltető együttlélegzésében rejlik. A kert az a hely, ahol az ember alkotóereje együtt érvényesülhet a természet alkotóerejével, ezért nem mindegy, milyen megoldásokat választunk a tervezés és kivitelezés során. Gazdag kertépítési tapasztalataink átadása mellett mi a természetes kövek egyedi igényekre szabott változatos és utánozhatatlan formavilágával, karakteres szépségével tudunk hozzájárulni álmai kertjének valóra váltásához.