A süttői mészkőbánya
Reneszánsz Travertin: a legmodernebb klasszikus építőanyag
Modern technológia, széles választék, barátságos árak
Vevőink számára termékeink minőségét 200 kollégánk tapasztalata, cégünk 70 éves múltja, több mint 100 hektáron elterülő bányaterületünk, a kő feldolgozásához és a logisztikához használt 7 hektárnyi terület, a 11 000 négyzetméternyi ipari csarnok, valamint a legmodernebb technológiával működő gépeink garantálják.

Kiváló minőség, gazdag készletek

Folyamatos beruházásaink során a világ élvonalába tartozó gépgyártóktól vásároltunk bánya- és feldolgozóüzemi gépeket; csak 2018–2019 folyamán 2 milliárd forint értékben hajtottunk végre technológiai fejlesztéseket. Ezek eredménye az általunk gyártott termékeink kiváló méretpontossága, minősége. A travertin köveknél használt tömítési technológiánkat a világ élvonalába tartozó olasz kőfeldolgozó gépeket gyártó cégekkel közösen fejlesztettük ki.

Jelenünk jövőbe mutató megoldásai

A 21. század új építéskultúrájában a klímaváltozás hatásainak hatékony ellensúlyozása jelenti a megújulás útját. A Reneszánsz Travertin mészkő kiváló tulajdonságainak köszönhetően számos – más módon nem vagy csak részlegesen helyettesíthető – klímabarát megoldást kínál. Olyan karbonsemleges építőanyag, amely számos egyéb környezetbarát tulajdonsága mellett még a személyes és közös tereinket mindinkább veszélyeztető hőszigethatás kivédésére is kiválóan alkalmas.